Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
 
 
 
 
ΧΟΥΛΑΚΗ & ΣΙΑ ΕΕ
Γραφεία Τελετών Ιεράπετρα - Κρήτη

Η ζωή κάνει τον κύκλο της και ο θάνατος ενός αγαπημένου μας ανθρώπου αποτελεί δίχως αμφιβολία μία πολύ δύσκολη και δυσάρεστη κατάσταση, που όλοι μας δυστυχώς θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε κάποια στιγμή στη ζωή μας. 

Στις δύσκολες αυτές στιγμές της ζωής σας, εκείνες της απώλειας του αγαπημένου σας ανθρώπου, μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα από τα γραφεία τελετών μας “Χουλάκη & Σια ΕΕ” στην Κρήτη για τη διεκπεραίωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών. Διαθέτουμε δύο γραφεία, ένα στην Ιεράπετρα και ένα στο Κουτσουρά Λασιθίου τα οποία είναι ανοιχτά όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα για να σας εξυπηρετούν, να σας συμβουλέψουν για οτιδήποτε χρειαστείτε και σας παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες στη δύσκολη στιγμή της ανθρώπινης απώλειας και του πένθους.

 
 
 
 
 


Με ένα πλήθος υπηρεσιών, το εκπαιδευμένο, έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό μας φροντίζει για όλα, έως και την τελευταία λεπτομέρεια, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. 

Είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας, τη στιγμή που μας χρειάζεστε, αναλαμβάνοντας τελετές, μνημόσυνα και κηδείες σε όλη την Κρήτη, από και σε όλο τον κόσμο, ανθοστολισμούς, αποστολή στεφανιών, μεταφορά - παραλαβή της σορού, και επαναπατρισμούς. Σεβόμενοι τις θρησκευτικές και προσωπικές σας πεποιθήσεις, τα γραφεία τελετών μας μπορούν να αναλάβουν αποτεφρώσεις νεκρών οι οποίες πραγματοποιούνται στην Βουλγαρία.

Όλα όσα θέλετε να γίνουν, ώστε να συνοδέψετε τον αγαπημένο σας άνθρωπο στην τελευταία του κατοικία, με τις τιμές που του πρέπουν, μπορούμε να τα διευθετήσουμε στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

 
 
 
 
 
 

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

συμπαραστέκονται στους συγγενείς και κατανοούν πλήρως τη δυσχερή συναισθηματική σας κατάσταση, στα πλαίσια της οποίας καλούνται να αποχαιρετίσουν το αγαπημένο τους πρόσωπο με μία τελετή. Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτησή σας και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα των επιλογών σας σε συμφέρουσες τιμές. 

 
 
 
 


Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε δίπλα σας όλο το 24ώρο και με ένα τηλεφώνημα στα 28420 27480 - 28430 52490
& 6946 657 536, ερχόμαστε στο σπίτι ή στο νοσοκομείο.