Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ
 
 
 
 
 
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ
Χουλάκη & Σια ΕΕ | Γραφεία Τελετών Ιεράπετρα - Κρήτη

Σύμφωνα με τις θρησκευτικές μας παραδόσεις, το μνημόσυνο, είναι ένα πολύ σημαντικό μυστήριο που τελείται εις μνήμη και υπέρ αναπαύσεως του εκλιπόντος. Μέσα από το μνημόσυνο δίνεται η ευκαιρία σε φίλους και συγγενείς που δεν παρευρέθηκαν στην κηδεία, να μοιραστούν και να τιμήσουν τη μνήμη του εκλιπόντος.

Τα κύρια μνημόσυνα που είθισται να τελούνται είναι αυτά των 40 ημερών, του 1 χρόνου
και των 3 χρόνων από την τέλεση της κηδείας. 

 
 
 
 
 


Τα γραφεία τελετών μας “Χουλάκη & Σια ΕΕ” στην Κρήτη, ακολουθώντας πιστά τη θρησκευτική παράδοση, μπορούν να αναλάβουν και να οργανώσουν για εσάς τα αντίστοιχα μνημόσυνα, παρέχοντάς σας μία πολύ προσεγμένη, άψογη και οικονομική τελετή.

Συνεργαζόμενοι μόνο με τους καλύτερους επαγγελματίες στο κόλλυβο και τον ανθοστολισμό, παρέχοντας σας έτσι μία πολύ προσεγμένη και άψογη τελετή. Σε όλα τα στάδια της τελετής δρούμε πάντοτε κατόπιν συνεννόησης με την οικογένεια, έχοντας ως στόχο την άριστη εξυπηρέτησή σας σε οικονομικές τιμές.

Με αίσθημα σεβασμού επιθυμούμε να σταθούμε δίπλα σας και να συμβάλλουμε στη δημιουργία μιας αξιοπρεπέστατης τελετής ώστε να τιμήσετε τον άνθρωπό σας με την πρέπουσα τιμή που του αρμόζει. 

Η επιμνημόσυνη δέηση είναι εξίσου σημαντική ως μυστήριο για εμάς όσο και η τελετή της ταφής για αυτό και την αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα, δεσμευόμενοι να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες για την τέλεσή τους. Μέλημα μας είναι να τιμήσετε με τη μεγαλύτερη ευσέβεια τη μνήμη του αγαπημένους σας προσώπου.

 
 
 
 
 
 


Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε δίπλα σας όλο το 24ώρο και με ένα τηλεφώνημα στα 28420 27480 - 28430 52490
& 6946 657 536, ερχόμαστε στο σπίτι ή στο νοσοκομείο.