Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΗΔΕΙΩΝ
 
 
 
 
 
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΗΔΕΙΩΝ
Χουλάκη & Σια ΕΕ | Γραφεία Τελετών Ιεράπετρα - Κρήτη

Η τελετή της κηδείας ενός αγαπημένου ανθρώπου είναι μια ιδιαίτερη στιγμή, που μένει αναλλοίωτη στη μνήμη της οικογένειας του εκλιπόντος για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αποτελεί σίγουρα μια δύσκολη εμπειρία για όλους, τόσο δυσάρεστη όσο και ψυχοφθόρα. Μέσω αυτής της τελετής, δίνεται η ευκαιρία στου συγγενείς, φίλους και γνωστούς να εκφράσουν έμπρακτα το σεβασμό τους προς τον εκλιπόντα και να δώσουν τον τελευταίο τους χαιρετισμό. 

 
 
 
 
 Στα γραφεία τελετών μας “Χουλάκη & Σια ΕΕ” στην Κρήτη, στεκόμαστε δίπλα στην οικογένεια του εκλιπόντα και αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε και να τελέσουμε την κάθε κηδεία με σεβασμό προς τον εκλιπόντα ενθυμούμενοι πάντα πως τελούμε ένα λειτούργημα.

Αναλαμβάνουμε τη διευθέτηση κάθε διαδικασίας για την τέλεση της κηδείας του εκλιπόντος, με την αναγκαία συνέπεια και τον απαιτούμενο επαγγελματισμό. Οργανώνουμε την κηδεία του αγαπημένου σας προσώπου, ώστε να είναι όλα στην εντέλεια και να μπορείτε να αποδώσετε στον εκλιπόντα την τιμή που του αξίζει με αξιοπρέπεια και σεβασμό. Μπορούμε να οργανώσουμε μία τελετή αποχαιρετισμού όπως ακριβώς την επιθυμείτε. 

Είμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, για να εξυπηρετήσουμε και να διευκολύνουμε το κατά δύναμιν τη δύσκολη αυτή στιγμή.

 
 
 
 
 


ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ

Τα γραφεία τελετών μας, αναλαμβάνουν τον ανθοστολισμό της Εκκλησίας, του Τάφου άλλα και του χώρου που βρίσκεται η σωρός, συμβάλλοντας στη δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας αλλά και στην απόδοση της δέουσας τιμής προς τον εκλιπόντα.

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους οίκους ανθοδεσίας μπορούμε να σας παρέχουμε διακριτικές αλλά και πολυτελείς επιλογές που ανταποκρίνονται στο προσωπικό σας γούστο και αφορούν τον στολισμό ναών και οικιών, καθώς και πένθιμες κατασκευές.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σταθεί δίπλα σας με διακριτικότητα, σεβασμό και κατανόηση σε όλη τη διαδικασία της επικήδειας τελετής φροντίζοντας για όλες τις πρακτικές λεπτομέρειες που συχνά επιφέρουν αναστάτωση και σύγχυση στους οικείους.

 
 
 
 


Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε δίπλα σας όλο το 24ώρο και με ένα τηλεφώνημα στα 28420 27480 - 28430 52490
& 6946 657 536, ερχόμαστε στο σπίτι ή στο νοσοκομείο.