Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΩΡΟΥ - ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΙ
 
 
 
 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΩΡΟΥ - ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΙ
Χουλάκη & Σια ΕΕ | Γραφεία Τελετών Ιεράπετρα - Κρήτη

Αποτελεί επιθυμία πολλών ανθρώπων αφότου αποβιώσουν να ενταφιάζονται στον τόπο καταγωγής τους. Τα γραφεία τελετών μας “Χουλάκη & Σια ΕΕ” στην Κρήτη, θα τακτοποιήσουν οτιδήποτε χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του νεκρού ή της οικογενείας του.

Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο, έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε πλήρως τη μεταφορά και την τέλεση της κηδείας με αξιοπρέπεια και ασφάλεια, για κάθε μέρος της Ελλάδας και του εξωτερικού.

 
 
 
 
 


Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά σορών εντός όλης της Ελλάδος, σε νησιά και στην ηπειρωτική ελλάδα, καθώς και στο εξωτερικό, με ιδιωτικά πολυτελή αυτοκίνητα. Φροντίζουμε μεταξύ άλλων για ένα καλό προγραμματισμό της κηδείας, την έκδοση των απαραίτητων εγγράφων και αδειών μεταφοράς, την κατάλληλη προετοιμασία και περιποίηση της σορού.

Ακόμα, τα γραφεία κηδειών μας, μπορούν να αναλάβουν τον επαναπατρισμού σορού από και προς οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού με ασφάλεια και συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης της. 

Χάρη στην τεχνογνωσία μας σας απαλλάσσουμε από κάθε γραφειοκρατική ενέργεια που απαιτείται για να επιτραπεί η έξοδος της σορού από τη χώρα μας ή η είσοδος της σε αυτή από άλλη χώρα.

Η αποπεράτωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών πραγματώνεται από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, ακολουθόντας πιστά τις οδηγίες και τους κανονισμούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ε.Ε. όπως εφαρμόζονται στην Ελλάδα και τη χώρα προορισμού.

 
 
 
 
 
 


Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε δίπλα σας όλο το 24ώρο και με ένα τηλεφώνημα στα 28420 27480 - 28430 52490
& 6946 657 536, ερχόμαστε στο σπίτι ή στο νοσοκομείο.