Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ
 
 
 
 
 
ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ
Χουλάκη & Σια ΕΕ | Γραφεία Τελετών Ιεράπετρα - Κρήτη

Μπορεί η αποτέφρωση να μην είναι ακόμα δυνατή στην Ελλάδα, όμως μπορεί να πραγματοποιηθεί στη Σόφια της Βουλγαρίας, που είναι ο κοντινότερος οδικός προορισμός και υπάρχει η απαραίτητη υποδομή (κλίβανος αποτέφρωσης). 

Πιστεύοντας ότι η επιλογή της εξόδιας διαδικασίας είναι απόλυτα προσωπική υπόθεση, τα γραφεία τελετών μας “Χουλάκη & Σια ΕΕ” στην Κρήτη, σεβόμενα πλήρως τις επιθυμίες σας, στηρίζουν την όποια επιλογή σας και αναλαμβάνουν την αποτέφρωση του αγαπημένου σας προσώπου, διεκπεραιώνοντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, λειτουργικές και γραφειοκρατικές, όπως ορίζονται από τη νομοθεσία.

 
 
 
 
 


Διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μπορούμε να αναλάβουμε όλες τις διαδικασία που χρειάζονται ώστε να γίνει ή καύση του αγαπημένου σας προσώπου άμεσα και δίχως προβλήματα. 

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ
 Έκδοση όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών
Μεταφορά της σορού στο εξωτερικό, όπου υπάρχουν οι κατάλληλες εγκαταστάσεις για αποτεφρώσεις
Υλοποίηση της καύσης, με την τιμή και το σεβασμό που αρμόζει στον εκλιπόντα
Επαναπατρισμός της τέφρας
​​​​​​​ Παράδοση της ειδικής τεφροδόχου στους συγγενείς​

Η σορός συνοδεύεται από τον υπεύθυνο του γραφείου μας που επιβλέπει προσωπικά, ώστε όλα να γίνουν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Υπάρχει, φυσικά, η δυνατότητα να παρευρεθούν και οι οικείοι. Προϋπόθεση για την αποτέφρωση είναι η προηγούμενη ρητή, χωρίς όρο ή αίρεση, δήλωση του θανόντος για τη σχετική επιθυμία του ή αντίστοιχη δήλωση συγγενών του εξ αίματος ή εξ αγχιστείας, έως και τετάρτου βαθμού.

 
 
 
 
 
 


Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε δίπλα σας όλο το 24ώρο και με ένα τηλεφώνημα στα 28420 27480 - 28430 52490
& 6946 657 536, ερχόμαστε στο σπίτι ή στο νοσοκομείο.